Si durant el procés de creació d’una peça s’ha caducat el teu lot d’hores, i la teva peça no s’ha finalitzat, pots agafar un lot d’hores nou o una hora solta per venir a acabar-la.

Els lots d’hores caducats, caduquen i les hores NO es poden recuperar un altre mes. Nosaltres oferim caducitats mensuals, bimensuals i hores soltes, si ets d’aquelles persones que van atrafegades amb feina, estudis, família… Responsabilitza-te’n i compra el lot més adequat per a tu.

T’aconsellem que et marquis objectius possibles, que vagin bé amb els teus horaris i la teva disponibilitat…

És responsabiltat teva i NO de SOCfang fer el possible per no perdre les hores. Cadascú coneix la seva disponibiltat (vida personal, laboral, familiar, estudiantil…).

També cal tenir en compte que la ceràmica necessita un procés de creació: uns passos de creació i dues coccions.

SOCfang dona moltes possibilitats: hores soltes, lots d’hores grans i petits, diferents caducitats i moltes hores d’apertura perquè decideixis què és el més convenient per a tu. 

Hi som dilluns de 16 a 20 h. De dimarts a dijous d’11 a 20 h. Divendres d’11 a 14 h. Si veus que el teu lot està a punt de caducar, troba una hora dins del nostre ampli horari d’obertura perquè no passi, i així no faràs de SOCfang un problema que no és seu. Gràcies per la teva comprensió.

 


Torna a l’inici!

soc FANG taller de ceràmica a Salt, Girona. Coworking de ceràmica