3.300 alumnes participen a la campanya de teatre

Potenciar el coneixement del llenguatge i la interpretació teatrals

3.300 alumnes participen a la campanya de teatre

3.300 alumnes participen a la campanya de teatre

 

 

Banyoles, 4 de febrer de 2020

Més de 3.300 alumnes de les escoles de Banyoles participen a la campanya de teatre

Més de 3.300 alumes d’escoles de Banyoles i de la resta de municipis del Pla de l’Estany han participat en les darreres setmanes a l’activitat ‘Anem a veure teatre!’. La proposta, que es fa al Teatre Municipal de Banyoles, està inclosa dins la Guia de Recursos Educatius de Banyoles i pretén acostar els nens i nenes d’educació infantil i primària al món del teatre.

La campanya es va iniciar el 27 de gener i des de llavors hi han participat un total de 3.339 alumnes dels centres escolars de Banyoles i el Pla de l’Estany, així com alumnes de dues escoles de fora de la comarca, concretament de Mieres i de Medinyà.

Els alumnes de cinquè i sisè de primària van poder seguir l’espectacle Treasure Island, una proposta en anglès d’IPA Productions. Els més petits de fins a 7 anys, van veure Embolic a la granja, una divertida proposta de la companyia La Baldufa. I aquesta setmana els alumnes de tercer i quart de primària tanquen la campanya amb l’espectacle Quimera de Butai Produccions.

‘Anem a veure teatre!’ té per objectius potenciar el coneixement del llenguatge i la interpretació teatrals, estimular l’assistència a representacions teatrals, transmetre valors i actituds de la vida quotidiana, a través d’aquestes arts, i estimular l’aprenentatge de l’idioma anglès, a través dels espectacles teatrals.

L’activitat està organitzada pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles i les escoles del Pla de l’Estany i compta amb la col·laboració del Teatre Municipal, l’Associació Té tela, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament.

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!