50 casos de Coronavirus a la comarca

“El Departament de Salut ha quantificat en 50 els casos positius de coronavirus al Pla de l’Estany. A través de l’aplicatiu que ha posat en marxa la Generalitat aquest cap de setmana s’informa que, fins aquest dissabte, en total s’han realitzat oficialment 121 proves a pacients del Pla de l’Estany, i 50 han estat positives.

Segons les dades, el primer cas al Pla de l’Estany es va detectar el dia 13 de març a la capital de la comarca, i a partir d’aquí els positius han tingut una distribució irregular en el temps. Però en els últims tres dies se n’han confirmat 17 de nous: el dijous dia 26 es van detectar 7 casos, el divendres se’n van confirmar 8, i el dissabte van ser 2.

Banyoles concentra la major part d’aquesta incidència amb 36 casos, a Porqueres n’hi ha hagut 6, 4 a Cornellà del Terri, i 2 a Serinyà i Fontcoberta. A la resta de municipis no se n’han detectat. El Departament de Salut, però, no ha detallat la gravetat dels casos.

 

Enllaç de l’aplicatiu per municipis “

FONT: Ràdio Banyoles

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic