7 participants banyolins al concurs FICCIONS

d’un total de 3.660 joves.

7 participants banyolins al concurs FICCIONS

7 participants banyolins al concurs FICCIONS

7 participants de l’IES Pla de l’Estany al concurs literari per a joves Ficcions!

 

Un total de 367 alumnes de 25 centres educatius de la demarcació de Girona participen en el concurs de creació literària ‘Ficcions, l’aventura de crear històries’ enfocat a joves de 14 a 18 anys. L’IES de La Jonquera és el centre més participatiu de la província amb un total de 155 inscrits.
En total, Ficcions ha aconseguit 3.660 joves inscrits de 277 escoles d’arreu del territori de parla catalana. Més en concret, a la demarcació de Girona, les comarques amb més participació són l’Alt Empordà amb 218 participants, seguida del Baix Empordà amb 75 i el Gironès que té 50 joves inscrits.

En la següent taula es pot observar la distribució de participants per territoris:
7 participants banyolins al concurs FICCIONS

Un any més, les xifres suposen un èxit, ja que Ficcions continua superant fronteres. Concretament, s’ha ampliat la participació en la Franja de Ponent (Matarranya) amb 63 participants i, per primer cop s’han unit al concurs literari 14 estudiants d’Andorra i 1 de Palència.
Les inscripcions per participar en el certamen de creació literària es van activar el passat 1 d’octubre i es van tancar el dia 3 de febrer amb la pujada del primer capítol. A través de la pàgina web www.ficcions.cat qualsevol usuari pot llegir els capítols que van publicant els joves participants.

Font: AMIC

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic