L'HAM d'abril 2020Descarregar aquí o veure online

Hola!

Qui ens havia de dir que ara fa un mes, quan el nostre dilema era “si posar una imatge de Setmana Santa o una de Sant Jordi a la portada”, que ambdues festes serien substituïdes per un confinament inesperat que ha trastocat la quotidianitat de tots nosaltres.

Un confinament trist, si pensem amb aquelles persones que són víctimes del Covid-19 i, també, per les hores i hores de soledat d’aquelles persones que viuen soles. Gent gran que no pot ser visitada amb massa freqüència, per no ser exposada al virus. Pensant en totes aquestes persones, lectores fidels de L’HAM, va aparèixer el nostre segon gran dilema: hem de sortir en paper o només digital? Tota aquesta informació tan valuosa que estem recopilant aquests dies, com arribarà a les persones que, ara més que mai, necessiten tanta distracció?

Ens va costar molt i molt decidir que només faríem un número digital. Així que esperem que pugueu fer arribar aquest L’HAM d’abril* a les persones del vostre costat que viuen soles i no tenen contacte amb el món digital, perquè vegin com en som de creatius la gent del Pla de l’Estany! (descarregar aquí)

I parlant de creativitat, i canviant el to d’aquesta introducció, volem donar les gràcies a totes les persones i entitats que esteu aportant idees per fer des de casa. I d’això es tracta aquest número digital: un recull de propostes de tots vosaltres per a tots nosaltres, per mantenir- nos entretinguts i connectats. Si us descarregueu la revista, veureu que cada proposta té un enllaç, perquè us sigui més fàcil trobar-la i gaudir-la.

També, volem donar les gràcies a tots els serveis i comerços que estan amb nosaltres aquest mes tan difícil i animem a la població, ara més que mai, que quan aquesta epidèmia hagi acabat, pensem en ells. Sumant-nos a la campanya que ha fet l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, volem tornar a veure els carrers i places de la comarca plens de vida!

També volem agrair a les més de 25.000 visites que ha rebut la nostra web el mes de març: gràcies!

Nosaltres que podem, ens quedem a casa, per això, no volem acomiadar-nos sense donar les gràcies als imprescindibles, als que surten al carrer cada dia per a tots i totes nosaltres: sanitaris, treballadors d’hospital, de neteja, del transport, de l’alimentació, als bancs, als de seguretat i als d’informació.

Gràcies, herois i heroïnes!

* Descarregar aquí o veure online: