Enganxa l'enllaç del Youtube, Vimeo...
Escriu el teu whatsapp amb el prefix +34
Escriu l'enllaç del teu Facebook
Escriu el correu electrònic principal de la teva empresa
Escriu l'url del perfil d'empresa de Linkedin
Escriu l'enllaç del teu instagram
Escriu un telèfon alternaiu amb el prefix + 34
Escriu el número de telèfon amb el prefix +34
Escriu el lema de l'empresa. En aquest apartat no hi pot haver informació adicional (tipus pàgina web, tekèfon alternatiu, xarxes socials, adreces...). L'ham es reserva el dret d'eliminar-la
Els visitants podran filtrar les seves búsquedes a través de categories. L'ham es reserva el dret de controlar la selecció i modificar-la si ho creu oportú per tal d'evitar aquelles empreses que seleccionen moltes categories indiscriminadament per d'aparèixer a més búsquedes. La causa d'aquest control és perquè el visitant es trobi únicament amb allò que busca-
L'ham es reserva el dret de revisar aquest camp per tal d'evitar que els anunciants cliquin sobre llocs falsos per tal d'aparèixer a més búsquedes. L'objectiu d'aquest control és que el visitant es trobi amb allò que necessita i a on ho necessita.
Leave this blank if the location is not important.
La primera imatge serà la que apareixerà a les búsquedes
Pots posar imatges que no continguin cap format gràfic (web, correu electrònic, descripció, telèfons, adreces, etc.). Les imatges seran revisades i eliminades si no compleixen els requisits!
Escriu les hores d'apertura en el format que desitgis
Escriu la teva pàgina web
Select if this is a remote position.
On està ubicat el teu negoci
Escriu un correu electrònic alternatiu
Escriu l'usuari del teu compte de Twitter

 

 

Suport als millors negocis

Si tens dubtes a l’hora de publicar el teu anunci, pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. També pots venir a visitar-nos a la nostra oficina.

Quan finalitza la meva subscripció?

La teva subscripció dura 365 dies, si passats aquest any no vols renovar, pots donar-te de baixa o telefonar-nos perquè ho fem nosaltres,.

Quins mètodes de pagament tenim?

WooCommerce ve acompanyat de PayPal (per a l’acceptació de la targeta de crèdit i els pagaments de comptes de PayPal),  i efectiu si us acosteu a la nostra oficina o sol·liciteu la visita d’un dels nostres comercials.

Alguna altra pregunta que podem respondre?

Ens complau ajudar-lo. Contacti amb nosaltres