Andreu Mayolas i Dutras

El banyolí amb només 23 anys, acaba de publicar la seva segona novel·la

andreu Mayolas

El juny passat vas publicar una novel·la de ciència-ficció, ambientada a la ciutat de Barcelona titulada 2157. I, sorprenentment, acabades de publicar El camí de la virtut!
Sí, han passat només cinc mesos, però, malgrat això, el cert és que l’esquema bàsic i general de la segona novel·la ja estava pensat des de molt abans. És una novel·la que vaig començar a escriure quan tenia entre disset i divuit anys!

De què va la nova novel·la?
El camí de la virtut és una obra de filosofia i autoajuda personal que intenta reflexionar sobre algunes de les preguntes existencials que la humanitat s’ha qüestionat al llarg de la història. Algunes d’aquestes preguntes són: què és una vida autèntica? Què significa conèixer? De quina manera podem mesurar la qualitat dels nostres pensaments? Per què no vivim la nostra vida amb plena llibertat? Existeix Déu? Hi ha existència després de la mort? Què hem de fer per viure en un món just? Hi ha alguna fita més desitjable que viure la vida amb plena felicitat?

Què t’ha portat a escriure-la?
Com he dit, he estat escrivint El camí de la virtut durant aquests últims cinc anys. Vaig començar amb la finalitat de plasmar de manera genèrica gran part dels meus pensaments. És una obra absolutament personal, que m’ha servit per ordenar les meves idees i per crear la meva identitat. Ara bé, deixant de banda la singularitat i la particularitat de l’obra, penso que l’obra pot ajudar a qualsevol persona. Al capdavall, tothom (en major o menor mesura) al llarg de la seva vida es fa alguna pregunta relacionada amb el sentit de la seva existència (i es generen preguntes relacionades directament amb aquesta qüestió).

Com es nota que tens una graduació en Filosofia!
Sí, tinc la dobte titulació d’Economia i Fisolofia.

Moltes gràcies pel teu temps i molts d’èxits!
A vosaltres! Per cert, també deixaré alguns exemplats de les dues novel·les al vostre espai “Made in Banyoles” de la vostra oficina, per qui la vulgui llegir.

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!