Andy Summers

Compositor, escriptor i arranjador

Andy Summers

Andy Summers és conegut per ser el guitarrista de The Police, però, darrere de tot això, hi ha una llarga trajectòria de treballs veritablement interessants amb un alt nivell com a músic.

Va començar amb 8 anys tocant el piano, instrument que toca a un nivell altíssim, encara que va ser la guitarra l’instrument amb el qual ha aconseguit major reconeixement.

Summers es va iniciar com a guitarrista de blues i jazz i va ser, en aquest període, quan va conèixer a Sting i es va integrar a The Police. La resta és història: Van conformar una de les bandes més importants de la història del rock.

Durant vint anys, en el seu període post Police, es va dedicar a escriure bandes sonores, a desenvolupar obres literàries i a generar una important carrera com a solista. El dia d’avui, es resumeix en un total de 12 àlbums d’estudi.

Personalment, Andy Summers és un dels meus guitarristes favorits. El seu estil, la seva manera d’acompanyar i els acords que usa sempre, simplement, em fascinen. Espero que us agradi. 

 

Rico

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!