Arròs Covat (2009)

En Xavi Masdéu (amb la veu d’en Joan Dausà) és un dissenyador gràfic (dels de veritat, els del 2009) que té la sensació que se li cova l’arròs.

El cinema dels matisos – “Arròs Covat”
Animació per adults, 2009
Idea original: Juanjo Sáez
Director: Kike Maíllo
3 temporades, capítols de 10 minuts.
Es pot veure a Filmin, al web de TV3 o a Youtube.

 

 

En Pau Vallvé canta cada deu anys diu es renoven totes les cèl·lules del cos. I per tant del que era jo el 2007 ja no en queda res i Arròs Covat (2009) va ben bé d’això. De les diferents etapes de la vida, dels canvis, de desenamorar-te i tornar-te a enamorar i no entendre res del que et passa, però haver de tirar endavant.

En Xavi Masdéu (amb la veu d’en Joan Dausà) és un dissenyador gràfic (dels de veritat, els del 2009) que té la sensació que se li cova l’arròs. Acaba de fer 30 anys, surt amb la xicota que ha tingut tota la vida i té un estudi gràfic, però creu que s’està perdent un munt d’oportunitats que li passen pel davant. La sèrie és autoficció del seu autor, en Juanjo Sáez que connecta la seva experiència pròpia amb l’imaginari barceloní dels inicis de la primera dècada dels 2000 (com el cameo d’en Marc Piñol, el DJ de Mierda, o els Manel al Palau de la Música).

És una sèrie que va marcar la generació que vam veure néixer el terme websèrie (l’any 2004 s’havia emès per primera vegada un capítol de la websèrie Cálico Electrónico). Cada dilluns a l’hora de dinar apareixia un capítol de 10 minuts al web de TV3. I el miràvem diverses vegades, cantant la introducció de Manos de Topo. Ara, què? Què en queda del món del 2009? Què en queda del que érem nosaltres?

Guillem Lloret i Triola
@lloretitriola

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!