Bacallà a l’estil oriental

Bacallà a l’esito oriental

Bacallà a l'estil oriental

Acompanyament 

1) Talla la ceba tendra en juliana (guarda la part de dalt de la fulla a part), lamina 2 grans d’all i un tros de gingebre. Marca-ho en una paella amb oli molt calent. Afegeix-hi un grapat de bolets de cultiu i un xili. Reserva. 

2) Salteja unes faves en conserva de la carnisseria TOT BO en una paella amb el seu propi oli. Retira. 

Salsa 

En una paella, afegeix-hi tres làmines de gingebre amb un raig de salsa mirin, un bon raig de salsa de soja, un raig de salsa terriaky, una culleradeta d’oli de sèsam i deixa que redueixi a foc lent. Reserva. 

Bacallà 

En una vaporera de bambú de Comercial Porqueres, fes un llit de fulles d’alfàbrega amb les fulles de la ceba tendra que has guardat. Quan l’aigua bulli, afegeix-hi 2 lloms de bacallà prèviament dessalat de la Paradeta de l’Olga dels dimecres al mercat. Que cogui 3 minuts. Retira. 

Banya el bacallà a la salsa i torna’l a posar a la vaporera 2 minuts més. 

Emplatat 

Agafa un plat gran de ceràmica de Comercial Porqueres. Pinta’l amb la salsa. A sobre, posa-hi el bacallà i a continuació decora’l amb les verdures i les faves de ToT BO que has preparat. 

Maridatge 

‘Aquest mes, des de LA CONSULTA, us presentem un xarel·lo cultivat al terme municipal de Santa Margarida i els Monjos (Penedès), vinificat i criat amb les seves pells, parcialment amb àmfores d’argila i barriques de roure francès usades.

L’obsessió de Joan Rubió per l’agricultura biodinàmica com a mitjà per plasmar tots els matisos del seu entorn, converteix, Essencial en un vi subtilment complex de detalls i ens convida a reflexionar sobre la importància d’aplicar una agricultura respectuosa i en simbiosi amb l’ecosistema.’

Anyada: 2019, grau alcohòlic: 11%vol. preu: aproximat: 17 €

 


 


Recepte:

Estamos Enrollados y nos mola hacerlo en la cocina

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!