Banyoles dona a l’ICO els diners de les mascaretes solidàries del 8 de març

mascaretes solidàries  8M

 

• Es van recaptar 510 euros que avui s’han lliurat a l’Institut Català d’Oncologia a Girona


mascaretes solidàries  8M

L’Ajuntament de Banyoles ha donat avui a l’Institut Català d’Oncologia (ICO) els diners de les mascaretes solidàries commemoratives que es van elaborar coincidint amb el Dia Internacional de les Dones el 8 de març passat. Els diners permetran ajudar l’Institut Català d’Oncologia per treballar en l’eradicació del càncer a Catalunya.

L’alcalde de Banyoles Miquel Noguer ha fet avui lliurament dels diners al director assistencial de l’Institut Català d’Oncologia a Girona Francesc Soler. En total, es van editar 170 mascaretes que es van vendre principalment a treballadores i treballadors municipals i es van recaptar 510 euros.

L’alcalde ha tingut també l’oportunitat de visitar les instal·lacions de l’ICO Girona, adaptant el recorregut a la normativa vigent a causa de la pandèmia. En aquest punt, ha fet una visita al Servei d’Oncologia Radioteràpica i ha pogut veure de ben a prop el nou accelerador lineal que recentment ha començat a funcionar a la seu de l’ICO a Girona.

mascaretes solidàries  8M

 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!