Bicefal Project

Bicefal Project

Aquest mes, continuant amb la saga de grups km 0, dedicarem unes línies a dos joves banyolins: Albert Costa (guitarra i veu) i Julià Gratacòs (bateria), que es fan dir Bicefal Project.

Són un power-duo, amb un so bastant rocker que em recorda a grups com Foo Fighters, Berri Txarrak, Royal Blood i, fins i tot, en algun dels seus riffs (concretament la cançó del seu primer single: “Funeral”), a bandes com Corrosion of Conformity o, també, la guitarra sincopada de Joss Homme (Queen of Stone Age). En definitiva, un alè d’esperança a la continuïtat de la música rock entre els més joves, més enllà de l’auto-tunes i altres escombraries musicals que existeixen actualment.

 

 

 

Després d’un any d’adaptació i experimentació musical, Bicefal Project aconsegueix generar la fórmula i el so que més agrada als seus components i llancen el seu primer senzill: “Funeral”. El maig de 2019 ofereixen els seus primers concerts per la comarca. Entre el 2020 i el 2021 graven dos senzills més: “2A” i “Per marxar” i, si les coses van com han d’anar, a finals d’aquest any podrem gaudir del seu primer EP.

Bicefal Project és, en resum, el resultat de dos músics banyolins que porten tocant junts d’ençà que tenen tretze anys en big bands, música per a teatre, acompanyant a solistes o altres projectes personals. Bravo xavals!

 

J. M. Rico Liquete 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!