CAP BANYOLES reclama el tancament d’empreses que no són primera necessitat

Treballadors de l’equip d’atenció primària de Banyoles reclamen el tancament d’empreses que no són de primera necessitat

Han enviat una carta a l’alcalde de la ciutat i al president del Consell Comarcal perquè «recomanin públicament» la clausura

 

Els treballadors de l’Equip d’Atenció Primària de Banyoles demanen que es tanquin les empreses que no siguin de primera necessitat durant la crisi del coronavirus.

Han enviat una carta a l‘alcalde de la ciutat i al president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany perquè ho facin possible a través de recomacions a les empreses.

En aquesta missiva que signa el personal sanitari i administratiu del centre que dóna assistència al CAP de Banyoles i consultoris locals de la comarca, asseguren que és “inconcebible i irresponsable” que empreses que no presten serveis bàsics ni de primera necessitat segueixin mantenint la seva activitat enmig de la crisi sanitària generada pel COVID-19.

Destaquen que són conscients que la competència no és de l’Ajuntament de Banyoles ni de la Generalitat de Catalunya perquè el decret és del govern espanyol però reclamen a l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer i al president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Francesc Castañer que “recomanin públicament, de manera clara i notòria, a la direcció i la propietat d’aquestes empreses que cessin la seva activitat durant aquesta situació d’emergència” ·.

 

FONT: Diari Girona

 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!