Cargols amb cansalada, menta i gingebre

Cargols amb cansalada, menta i gingebre


Prèvia

Neteja tres vegades els cargols d’Alls Ribas amb aigua i sal. Reserva. 

Prepara un caldo de verdures. Reserva. 

Salsa

Sofregeix la cansalada i la botifarra negra de la carnisseria Tot bo amb un gra d’all d’Alls Ribas, un tall de gingebre, un xili picat, una mica de menta, una mica de coriandre i una tija d’herba de citronel·la. 

Cargols

Quan el sofregit hagi agafat color fosc, afegeix els cargols i afoga’ls. A continuació, ves-hi afegint caldo de verdures fins que els cargols s’acabin de cuinar.

Emplatat

A Comercial Porqueres tenen unes cassoletes i uns bastonets com els de la foto, ideals per servir aquesta recepta de cargols.

Maridatge

Per a aquesta recepta de cargols amb ingredients tan poc usats a la nostra cuina, el bar de vins La Consulta suggereix el vi negre Altaroses, del celler Joan d’Anguera, referent en vins negres de guarda i pel seu treball d’agricultura ecològica i biodinàmica.

Elaborat amb raïm Garnatxa negra, el vi ens sorprèn per la seva delicadesa i fragància aromàtica. En boca no ens deixa indiferents, ja que pocs vins tenen la capacitat de donar-nos aquesta concentració de sabors d’una forma tan subtil.

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!