CARLES RIBOT

FOTO: CARLES RIBOT MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC, PER BUSCARLES CARLES VILA
FOTO: CARLES RIBOT MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC, PER BUSCARLES CARLES VILA

En Carles Ribot ha fet un stage de 4 dies a Banyoles que va concloure amb una actuació prop de  l’estany.  No va ser un concert de la gira, ja que aquesta no ha començat, va ser un concert que ell va anomenar  “els gèrmens de la gira”.


Qui és Carles Ribot?

Algú que intenta viure els seus somnis a través de la música, la poesia i l’amor.

Quin és el teu lligam amb Banyoles?

Banyoles és un lloc especial que de ben petit ja visitava amb la família per veure l’Estany. 

Té una energia especial. Musicalment, també és especial, ja que, tenint en compte els grups que n’han sortit, penso que el públic està més preparat per a propostes amb sensibilitats més alternatives. Ja de gran hi vaig venir a tocar per presentar el meu primer disc i, darrerament, moltes amistats hi han vingut a viure.

Com s’alimenta la gira impossible?

S’alimenta d’amor per la música i per les persones i éssers vius que estimo, així que la gira no serà un obstacle per estar a prop de qui més estimo. 

Imagina que arribes a un poble i no hi ha ningú…

En els pobles també hi viuen contents els animals, les plantes, etc. Tocaré per a tots ells i totes elles 🙂

Un músic amb els anys es fa o es desfà?

Jo penso que cada dia és un aprenentatge nou per a un músic o música i més si ets cantautor/a i també fas lletres. Cada cosa que et passa, cada nova experiència, pot ser font d’inspiració per una lletra o un ambient musical.

D‘on beu la gira?

La Gira Impossible respon a una necessitat vital de realitzar el meu somni com a músic. Com a referents directes tinc molta admiració per anteriors gires que han passat a Catalunya com la d’en Paul Fuster de 60 dies en bicicleta o la d’en Mazoni de 31 dies recorrent el país.

Carles gràcies pel temps compartit i molta sort! 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!