Cavalcada de Reis de Banyoles

A l’Ajuntament on seran rebuts per l’Alcalde

Cavalcada de Reis de Banyoles

 

Cavalcada de Reis de Banyoles

Banyoles, 3 de gener de 2020

Aquest diumenge 5 de gener a partir de les 6 de la tarda

La Cavalcada de Reis de Banyoles estrenarà una pantalla gegant a la plaça de les Rodes

• Els Reis d’Orient es preveu que arribin per l’Estany i recorrin els principals carrers de la ciutat fins arribar a l’Ajuntament

La Cavalcada dels Reis d’Orient de Banyoles d’aquest diumenge 5 de gener incorporarà com a novetat la instal·lació d’una pantalla gegant a la plaça de les Rodes des d’on es podrà seguir l’arribada dels Reis. Es preveu que els Reis arribin passades les 6 de la tarda a l’Estany i recorrin després els principals carrers de la ciutat.

El regidor de Festes Miquel Cuenca ha destacat que la instal·lació de la pantalla gegant s’ha fet “amb la voluntat de fer més amena l’espera a tots els nens i nenes mentre els Reis d’Orient avancen amb la cavalcada des de l’Estany”. La pantalla gegant s’ha instal·lat amb la col·laboració de Banyoles TV que oferirà per primera vegada en directe la retransmissió de la cavalcada dels Reis d’Orient de Banyoles, gràcies a un acord amb l’Ajuntament de Banyoles.

Està previst que Melcior, Gaspar i Baltasar arribin a Banyoles com en els darrers anys per l’Estany, a la zona de davant del camp de futbol, on els més petits podran gaudir d’una xocolatada mentre els esperen acompanyats dels patges reials. En aquest punt, s’iniciarà la cavalcada que continuarà cap al passeig Darder, els carrers de la Barca i Estany, la plaça de les Rodes (on a partir de les 7 de la tarda se servirà també una xocolatada), carrer Jacint Verdaguer, Porta dels Turers, plaça Major, carrer Àngel Guimerà i passeig Indústria, on està previst que, al voltant de quarts de 9 del vespre, el seguici reial acabi a l’Ajuntament on seran rebuts per l’Alcalde, Miquel Noguer, i pronunciaran un discurs.

Coincidint amb l’arribada dels Reis d’Orient a l’Ajuntament, es projectarà un videomapatge (“mapping”) a la façana consistorial elaborat amb el suport del professor de la Universitat de Girona, Miquel Rustullet, amb una llarga trajectòria i que ha participat en diferents festivals relacionats amb el món de la llum.

La cavalcada dels Reis d’Orient està organitzada per l’Ajuntament de Banyoles.

Font: Ajuntament de Banyoles – comunicació

 

Els Reis a la resta de la comarca els podeu veure aquí!

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!