Centres educatius de Banyoles tancats demà

Es demana màxima prudència als veïns i veïnes de Banyoles perquè la previsió anuncia que la situació pot empitjorar

Centres educatius de Banyoles tancats demà

Centres educatius de Banyoles tancats demà

En la reunió de coordinació mantinguda aquesta tarda amb els diferents departaments de la Generalitat a Girona, presidida pel conseller d’Interior, Miquel Buch, s’ha informat del previsible empitjorament de l’actual situació meteorològica. I s’ha recomanat la no mobilitat ni l’obertura dels centres educatius a les comarques de l’Alt i el Baix Empordà, la Selva, el Gironès i el Pla de l’Estany.

L’Ajuntament de Banyoles comunica que, seguint les indicacions del departament d’Educació de la Generalitat, s’ha acordat que els centres educatius de Banyoles es mantinguin tancats durant tot el dia de demà, principalment perquè no es pot garantir en condicions el transport de tots els alumnes dels centres. Aquesta mesura afecta les escoles bressol i de primària, els instituts de secundària, la UEC Banyoles, l’Escola Oficial d’Idiomes, l’Escola d’Adults CFA Pla de l’Estany  i l’Escola Municipal de Música de Banyoles.

En aquests centres les activitats lectives, extraescolars i menjador queden suspeses. Igualment, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha suspès el transport escolar.

Des de l’Ajuntament de Banyoles es demana màxima prudència als veïns i veïnes de Banyoles perquè la previsió anuncia que la situació pot empitjorar en les properes hores i recomana que se segueixin les recomanacions dels cossos d’emergències.

Banyoles, 21 de gener de 2020

Font: Ajuntament de Banyoles – Oficina de Comunicació

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic