Ceviche de corbina

Maridatge: Tempus Vivendi

 

 

Ceviche de Corbina

 

INGREDIENTS:

– Un tros de corbina de Peixos Frigola
– Oli d’oliva verge extra Molí Bellcaire de la Carnisseria Tot bo
– 4 llimes
– Coriandre tallat
– Mitja ceba vermella
– Sal i pebre
– Daus de yuca bullida
– Cireres tallades
– Cancha torrada
– Ají
– Vi albariño Tempus Vivendi de La Consulta

 


Talla la corbina a daus i posa-la en un bol. Afegeix-hi el suc de 4 llimes i coriandre tallat molt fi, ceba vermella tallada a juliana, sal, pebre i oli del Molí Bellcaire.

Afegeix-hi trossos de cireres sense pinyols

Afegeix-hi daus de yuca bullida* i freda i Per refredar la yuca ràpidament, agafa un bol amb glaçons i aigua i llença-hi la yuca.

Deixa-ho reposar 15 minuts a la nevera. Si ho deixes més estona, la corbina es cuinarà més.

En una paella amb oli calent, torra-hi la cancha (blat de moro peruà per a torrar). Quan estigui daurat, deixa-ho refredar i barreja-ho amb la corbina. Si us agrada el picant, tira-hi una mica d’ají tallat molt fi! Ja el pots emplatar.

Per aquesta recepta, La Consulta – Bar de Vins del carrer del Born et suggereix prendre un vi ‘albariño’, en concret, un Tempus Vivendi, ja que l’acidesa natural d’aquest vi aguantarà i acompanyarà perfectament aquest plat exòtic i refrescant.

Com sempre, el secret està en la qualitat dels ingredients. Per això, la corbina l’hem comprat a la Peixateria Frigola del carrer Hospital. L’oli d’oliva verge extra és de Molí de Bellacaire i el trobaràs a la carnisseria Tot bo del carrer Mn. Constants.

Recepta i ceràmica:
Estamos Enrollados y nos mola hacerlo en la cocina.

 

* Si cuines aquesta recepta de ceviche de corbina , comparteix una fotografia a les xarxes socials amb l’etiqueta #receptalham

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!