Cinquena edició de RERE EL TELÓ!

Avançament de programació

Cinquena edició de RERE EL TELÓ!

Cinquena edició de RERE EL TELÓ!

VIU LA CULTURA DE PROP
Escalfem motors per la cinquena edició de RERE EL TELÓ!

Un any més, el Centre Cívic de Porqueres presenta la temporada d’ARTS EN VIU • RERE EL TELÓ 2020 en el marc de la XXIV Fira d’hivern de Porqueres el dissabte 7 de desembre a les 18 h a Can Carreras amb una proposta familiar que enamorarà a petits i grans: Flou Papagayo.

Col·loqueu-vos al voltant de l’escenari circular on transcorre l’espectacle. I prepareu la imaginació, perquè l’escenografia nua i minimalista ja apunta que la metàfora i la fantasia tenen un paper destacat en l’últim muntatge de Mumusic Circus.

La companyia creada per Clara Poch i Marçal Calvet col•labora aquest cop amb uns personatges singulars: Bob Marshall (Luc Lucario), un músic i verticalista capaç de fer coses increïbles amb els seus instruments; Sweet Clara (Sarah Anglada), especialista en veu, dansa i teatre corporal, i la funàmbula i ballarina Marta Zanahoria (Eva Szwarcer).

Ells s’encarreguen de crear una metàfora sobre la capacitat humana d’idear escenes absurdes i discursos contradictoris i de demostrar-nos que, de vegades, l’art s’amaga en els moments més quotidians de la nostra vida.

Preu: 5 € Durada: 50 minuts Espectacle per a tots els públics a partir de 5 anys


AVANÇAMENT DE PROGRAMACIÓ:
RERE EL TELÓ, la programació d’arts en viu del Centre Cívic de Porqueres per als mesos de gener a maig del 2020, s’estrenarà els dies 16, 17, 18 i 19 de gener en diverses sessions a Can Tista – Casa de Carles Fontserè amb l’espectacle Cosas que se olvidan fácilmente.

Xavier Bobés, creador de l’espectacle, es va adonar que començava a tenir problemes de memòria. I va comprovar que la seva mare també patia buits importants. Aquests oblits van inspirar Cosas que se olvidan fácilmente, un espectacle fotogràfic que transforma els records i, com ho fa l’oblit, n’inventa de nous. Una petita història de la segona meitat del segle XX a Espanya. Un joc de cartes convertit en un muntatge teatral per a cinc espectadors.

Sessions:

Dijous 16 de gener a les 18 h i 21 h

Divendres 17 de gener a les18 h i 21 h

Dissabte 18 de gener a les 16 h, 19 h i 22 h

Diumenge 19 de gener a les 12 h, 16 h i 19 h

Preu: 15 €

Durada: 75 minuts

Aforament per sessió: 5 persones

Les entrades per tots dos espectacles es podran comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat a partir del dilluns 11 de novembre.

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic