CNB i Clínica Salus Infirmorum

Els socis i esportistes del CNB  gaudiran de preus especials en diferents proves i revisions.

CNB i Clínica Salus Infirmorum

CNB i Clínica Salus InfirmorumççConveni de col·laboració amb la Clínica Salus Infirmorum
Els socis i esportistes del CNB  gaudiran de preus especials en diferents proves i revisions.
L’objectiu és promoure l’activitat física i la pràctica de l’esport saludable.
El Club Natació Banyoles (CNB) i Clínica Salus Infirmorum de Banyoles han signat avui un conveni de col·laboració amb el principal objectiu donar suport a l’esport i fomentar la prevenció per a la pràctica d’esport saludable. Mitjançant aquest acord, els socis i esportistes del CNB gaudiran de preus especials en diferents proves i revisions de prevenció que ofereix la Clínica:
· Revisió medico-esportiva de rendiment (75 €). Història Clínica completa, exploració física per aparells, espirometria, capacitat vital forçada, volum aspirat forçat en el primer segon i índex de Tiffeneau, test màxim en cinta rodant Treadmill, certificat d’aptitud esportiva, informe final, comentaris, recomanacions i indicacions personalitzades.
· Ecocardiograma (65 €). Permet valorar la funció cardíaca, descartar valvulopaties i diagnosticar problemes cardíacs que suposen un major risc de mort sobtada en esportistes.
· Revisió medico esportiva de rendiment + Ecocardiograma (135 €).
· Prova d’esforç amb gasos aspirats (110 €). Durant la prova d’esforç també s’afegeix el càlcul del consum de gasos aspirats mitjançant un analitzador de gasos. Això permet saber de forma directa el llindar anaerobi, el consum d’oxigen i la producció de diòxid de carboni, la ventilació i la freqüència respiratòria de l’esportista. Preu amb un 20% de descompte.
A més, la Clínica Salus Infirmorum i els seus especialistes en la matèria, mitjançant accions formatives teòriques i/o pràctiques, oferiran total suport als quadres tècnics i entrenadors del CNB per a la interpretació de resultats, avaluar conjuntament situacions concretes, noves necessitats, etc. Salus també afavorirà amb condicions especials l’accés dels socis acreditats del CNB als serveis de traumatologia, rehabilitació i INDIVA i realitzarà xerrades amb l’objectiu de divulgar el concepte d’esport saludable.
Nil Lázaro (Comunicació) · comunicacio@cnbanyoles.cat · 633 08 11 91
El conveni és vàlid per un any (prorrogable) i per gaudir d’aquests descomptes s’ha d’acreditar ser soci del CNB presentant el carnet. Han signat l’acord Albert Comas, President del Club Natació Banyoles i Àngel Gómez, Gerent de la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles.

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!