Comunicat Ajuntament – 4 maig

NOU COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT - CORONAVIRUS A BANYOLES

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui dilluns al matí, ha acordat informar de les següents mesures davant de l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

• L’Ajuntament fa una valoració positiva de l’inici aquest dissabte de les sortides autoritzades per a la pràctica de l’esport i per als majors de 14 anys. Les sortides s’han produït majoritàriament de forma respectuosa, seguint les franges horàries fixades per a les diferents franges d’edat i d’activitat. Tot i això, des del consistori es recorda la necessitat “de no abaixar la guàrdia i seguir les mesures establertes per a les sortides”.

• Aquest matí s’ha iniciat el repartiment de mascaretes de protecció als autobusos de transport públic, atesa l’obligatorietat de portar mascareta en el transport públic, establerta pel govern de l’Estat. El repartiment s’ha iniciat aquest matí i es farà avui i demà als autobusos que tenen parada a Banyoles

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic