COMUNICAT AJUNTAMENT DE BANYOLES – DIV. 23 – ABR

NOU COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT - CORONAVIRUS A BANYOLES

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles,
reunida de nou avui divendres al matí, ha acordat informar de les següents mesures davant de
l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

• Després de la celebració ahir de la diada de Sant Jordi, l’Ajuntament vol traslladar l’agraïment a la ciutadania, davant l’excepcionalitat de la celebració que va participar activament en la iniciativa ‘Omplim de roses els balcons i de lectures les xarxes’.

• Aquesta setmana l’Ajuntament s’ha reunit per videoconferència amb l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, en una trobada que va comptar amb la participació d’una seixantena d’establiments, i amb el Gremi de Perruquers del Pla de l’Estany. En les dues trobades, des del consistori s’ha traslladat als empresaris les mesures que s’han pres, com l’obertura de l’Oficina d’Atenció Empresarial, i les accions amb què està treballant el consistori, i s’han escoltat les seves propostes i inquietuds.

Cal recordar que, en la primera setmana de funcionament, l’Oficina d’Atenció Empresarial, ha atès prop d’un centenar de consultes d’empresaris, autònoms i treballadors.

• D’altra banda, es recorda als ciutadans i ciutadanes la necessitat que, en aquests temps d’estat d’alarma i confinament, el civisme i la neteja són més necessaris que mai i, per tant, els propietaris de gossos cal que recullin les deposicions de les seves mascotes.

Banyoles, 24 d’abril de 2020

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!