COMUNICAT: Consell Esportiu Pla de l’Estany

Esport durant el confinament

Benvolguts/des,

Degut a la situació extraordinària que estem vivint i la cancel·lació de les activitats durant 15 dies prorrogables, des del Consell Esportiu volem fer-vos saber que estem fent el possible perquè ben aviat puguem recuperar la rutina.

Aprofitant les eines 2.0 i gràcies al teletreball estem procurant dia a dia en funció de les notícies i indicacions d’adaptar-nos a les noves circumstàncies i oferir les millors solucions per a cada activitat. Treballem amb diversos escenaris, des de recuperar dies perduts, allargant classes uns minuts cada dia, buscar dies alternatius o bé tenir en compte la possibilitat d’allargar el curs.

Com podeu veure, malgrat la situació, el Consell Esportiu no s’atura i durant aquest temps de confinament ens agradaria mantenir el contacte amb vosaltres de manera que, cada setmana us enviarem el butlletí electrònic on us oferirem rutines, activitats, articles i propostes adaptades a cada sector d’edat. A més, recordeu seguir-nos i etiquetar-nos a les xarxes socials on anirem compartint les vostres iniciatives!

 

Moltes gràcies per la confiança.

 

Salut i molt d’esport!

 

Equip del Consell Esportiu del Pla de l’Estany

 

Dimarts, 17 de març del 2020

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!