Comunicat de l’Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor

Comunicat de l'Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor
Benvolguts veïns,
Ara fa una setmana el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya va decretar el tancament dels centres escolars, i poc després tot Catalunya entrava dins el Programa PROCICAT, els ajuntaments de la comarca tancaven tot espai municipal i l’atenció al públic es feia via telefònica o mitjançant l’administració electrònica.
En qüestió d’hores es van anar succeint tot de canvis a la vida quotidiana de tots nosaltres.
La demanda per part del Govern de confinar tot Catalunya, l’activació d’Estat d’Alarma per part del president espanyol.
Hora a hora i dia a dia, els protocols han variat per posar-nos més restriccions de circulació, per confinar-nos totalment, però tot per què l’aïllament és l’única forma d’estar fora de l’abast de COVID19.
Durant aquest temps, des de l’inici d’aquest episodi, també hem rebut una allau d’informació, i no pas tota encoratjadora.
Des de l’Equip de Govern de St. Miquel de Campmajor hem intentat estar a l’altura dels successos, aturant tota activitat als espais municipals, creant i coordinant un grup de voluntaris (a qui agraïm moltíssim que estiguin al nostre costat en aquests moments), contactant periòdicament amb les persones de més risc, intentant informar a tothom en tot moment (via whatsapp, Twitter, Instagram, web …) amb informació extreta de fons fiables, i donant missatges a petits i grans amb la finalitat que tots fem les tasques encomanades per les autoritats sanitàries de la millor manera i amb la màxima tranquil·litat.
Ara, una setmana després de l’inici d’aquesta alerta, us volem demanar tranquil·litat a totes les veïnes i veïns. Entre tots i totes, i fent el confinament tal com ens demanen des del personal sanitari, ens en sortirem i ben aviat podrem tornar a les nostres activitats diàries normals. Fem que aquesta situació (que podem catalogar de tragèdia a escala mundial), ens enforteixi i ens uneixi com a veïns i com a poble.
Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor
Sant Miquel de Campmajor – Comunicat sobre el Coronavirus

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!