COMUNICAT de l’Associació de Perruquers i Perruqueres

Desconcertats

COMUNICAT de l'Associació de Perruquers i Perruqueres

Bon dia a tots i totes,

Des l’Associació de Perruquers i Perruqueres del Pla de l’Estany estem constarnats amb la decisió del govern espanyol.

No es pot posar en perill la salut de moltes persones (tant clients com treballadors del ram) quan estàn repetint totes les autoritats, i fins la sacietat, que no podem estar els uns a prop dels altres.

Aquest ofici és un ofici de gran contacte entre persones. És impensable a hores d’ara obligar al personal d’un establiment a estar a prop, bé a prop no, tocar-se entre client i professional.

Fem el supòsit de que així fos. Una perruqueria obre les seves portes i els treballadors haurien d’anar protegits amb guants, mascaretes i rentar-se les mans en tot moment. També s’haurien de desinfectar tots els espais després d’atendre a cada client.

Com es pot veure és totalment impossible d’aconseguir i si així fos, hi hauria molt de desgast personal. També psicosi i por de tocar allò que una altra persona acaba de tocar.

I un altre tema a afegir és la falta de mascaretes en aquests moments, están esgotades a tot arreu.

Per tant, estem totalment en desacord i encara que és totalment voluntari obrir, des del gremi aconsallem rotundament NO OBRIR CAP PERRUQUERIA O BARBERIA.

Cordialment,

Junta de l’Associació de Perruquers i Perruqueres del Pla de l’Estany.

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!