COMUNICAT del Centre Cívic de Porqueres

el Cívic es torna digital!

CORONAVIRUS A PORQUERES

 

CORONAVIRUS A PORQUERES

 

EL CÍVIC A CASA

A situacions excepcionals mesures excepcionals: el Cívic es torna digital! Volem que passeu el confinament de la millor manera i, per això, hem aplicat una sèrie de mesures:

1. Per compensar el tancament del Cívic, la majoria de tallers tindran una versió digital. Si estàs inscrit a un taller, rebràs les classes en format digital en els pròxims dies perquè continuïs amb la formació. El nostre equip de professors continuarà treballant des de casa perquè no perdis les classes.

2. Estem preparant deu càpsules de vídeo perquè ningú s’avorreixi durant el confinament. Deu propostes per trobar un espai per cuidar-te en moments de molta tensió, per fer una activitat en família ara que se’ns acaben les idees i per desconnectar una mica de la tele.

3. Aquests dies siguem més CÍVICS que mai! Volem agraïr als treballadors i usuaris del Cívic la seva implicació per fer que el #cívicacasa sigui una realitat!

Si ets usuari del Cívic, estigues atent al teu correu electrònic, a través del qual t’informarem de com seguir amb la formació. Si no fas cap taller al Cívic, estigues atent a les nostres xarxes socials per gaudir de les #càpsulesconfinades.

Esperem que estigueu tots bé i que ens tornem a veure i abraçar ben aviat!

#cívicacasa #soccívic #joemquedoacasa

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic