Curs 2019-2020 CARITAS PLA DE L’ESTANY

Alumnat de 4t d’ESO

Curs 2019-2020 CARITAS PLA DE L’ESTANY

Aquest curs 2019/2020 el serveis educatius de Caritas han atès 58 nens i nenes de primària i 43 nois i noies de secundaria, que fan un total de 101 persones ateses.

Tenim la immensa alegria que els 15 nois/es que han cursat 4rt d’ESO han passat curs i tots ells continuaran estudiant el proper any, dos fent el batxillerat i els altres fent diversos cicles formatius a Banyoles i fora de la Comarca.

Si tenim en compte les dificultats d’aquest curs, te encara mes rellevància l’esforç d’aquests alumnes, que partint d’unes circumstàncies adverses han aconseguit acabar els estudis i es veuen amb ànims i força per poder continuar estudiant.

Res d’això hagués estat possible sense la implicació de 30 voluntaris i la tasca de les 4 tècniques que s’han coordinat amb els centres educatius (instituts i escoles), serveis socials i amb l’entitat coordinadora de la Caixa Pro infància. Durant el confinament també han fet suport emocional i acadèmic als infants, als joves i a les seves famílies, mitjançant trucades, missatges de watts app o videotrucades.

Ara mes que mai son necessaris mecanismes de suport a les persones amb risc d’exclusió social, la desigualtat, l’escletxa digital, la precarietat laboral de moltes persones son un autèntic repte per la nostra societat que no pot permetre la injustícia i el risc que suposa tenir borses de pobresa en societats avançades com la nostra.

L’educació és el primer pas per tenir millors expectatives personals i laborals i es per això que els serveis educatius son una de les prioritats de Càritas.

En aquests moments complicats necessitem l’ajuda de tothom i per això demanem una vegada més que qui pugui, es faci soci de Càritas. Amb una petita ajuda de moltes persones podem aconseguir una societat mes justa i feliç.

Amb el suport:

Caritas

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic