Per tal que L’HAM pugui sortir al carrer no més tard del dia 1 de cada mes, és imprescindible planificar les dates d’entrega i reserva tant dels anuncis com de la informació.

Demanem, si us plau, que tant els anunciants com les entitats que volen publicar a la nostra revista, web i xxss, siguin el màxim d’estrictes possible per tal que nosaltres puguem fer la nostra tasca (disseny, maquetació, correcció, impressió i repartició) amb els temps necessaris per poder fer una feina ben feta.


Compartim, amb molt de gust, la informació de moltes entitats, administracions i empreses que organitzen activitats. Per tal de poder continuar sastisfent a tothom, és important que tothom sigui respectuós amb les següents dates d’entrega:

REVISTA EN PAPER

– La data límit per rebre la informació de l’agenda és el dia 20 de cada mes (si el dia 20 cau en dissabte o diumenge la podeu entregar el dilluns següent).

La informació de l’agenda la col·loquem cronològicament, quan algú ens envia una informació molt més enllà de la data límit, comporta moure tota la informació que ha hem maquetat, ja que aquesta informació ha d’anar col·locada dins el dia que está agendada i cal moure i remaquetar totes les activitats següents, que ja havíem maquetat.

És imprescindible que la informació que publiquem de manera gratuïta ens arribi per correu electrònic a lham@lham.net i sigui escrita en format de text (word, .txt, .doc,…). En cap cas acceptarem imatges amb text, captura de pantalla, fotografies lletres que hàgim de transcriure nosaltres. Penseu que ho publiquem gratuitament, faciliteu

Vegeu més condicions aquí.

– Pels anuncis per paraules, la data límit és el dia 20. Els clients de la revista poden posar l’anunci a través dels comercials. La resta de persones lectores, cal que us adreceu a les llibreries i papereries que trobareu a aquest enllaç.

– La data límit per reservar l’espai d’un anunci és entre el 22/23 de cada mes (i un parell o tres de dies més per rebre la creativitat). Sempre donem més marge si queden espais disponibles. Contacteu amb nosaltres i pregunteu. Si voleu que us dissenyem l’anunci nosaltres, quan abans ens ho envieu, millor. Així podrem fer els canvis convenients.

WEB

– Si voleu que publiquem un esdeveniment a la nostra agenda digital, és imprescindible que ens envieu la informació abans del dia 15 de cada mes. Passada aquesta data, treballem en la maquetació de la revista i no podem tornar a dedicar-nos a la web fins al mes següent, un cop hàgim repartit la revista.

És imprescindible que la informació ens arribi en format de text (word, .txt, .doc,…). En cap cas acceptarem imatges amb text, captura de pantalla, fotografies lletres que hàgim de transcriure nosaltres. A part, podeu enviar-nos una foto que il·lustri l’activitat. És important que sigui en format text, ja que només així, la informació es pot tribar a través de Google.

FACEBOOK I INSTAGRAM

– Si voleu que compartim alguna publicació a les nostres xarxes socials, etiqueteu-nos, feu-nos una menció o envieu-nos la publicació per privat a les mateixes xarxes socials. Nosaltres no generem ni post, ni històries de les entitats o empreses, només les compartim.