Divendres els centres escolars reobriran amb normalitat

Pel que fa al nivell de l’aigua de l’Estany s’ha estabilitzat

Divendres els centres escolars reobriran amb normalitat

NOTA INFORMATIVA

Divendres els centres escolars reobriran amb normalitat
Foto: El Punt – Avui

ACTUALITZACIÓ 18H

L’Ajuntament de Banyoles informa que, una vegada finalitzat l’episodi de pluges provocades pel temporal Gloria, demà divendres els centres escolars de la ciutat reobriran amb total normalitat. La reobertura afecta les escoles bressol i de primària i els instituts de secundària, la UEC Banyoles, el Socioeducatiu, l’Escola Oficial d’Idiomes, l’Escola d’Adults CFA Pla de l’Estany, l’Escola Municipal de Música de Banyoles i l’Aula de Teatre.

Des de poc després de les 6 de la tarda, s’ha reobert també al trànsit de vehicle el Passeig Darder que s’havia tancat preventivament dimecres al matí des de la cruïlla amb el Passeig Mossèn Constans fins a l’alçada de l’Estanyol del Vilar, una vegada el nivell de l’aigua de la riera Perpinyana ha baixat.

Pel que fa al nivell de l’aigua de l’Estany s’ha estabilitzat, després que en aquest episodi de pluges ha pujat uns 60 centímetres. Des que es va iniciar l’episodi de pluges dilluns a la tarda, s’han recollit prop de 230 litres per metre quadrat a Banyoles.

Banyoles, 23 de gener de 2020

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic