Èczema i psoriasi

Aquestes malalties les podem ajudar a sanar amb una alimentació adequada.

Teniu o coneixeu una persona estimada que tingui èczema o psoriasi? No sabeu les arrels que provoquen aquestes malalties a la pell i sobreviviu amb elles?
Potser van i venen, o només es manifesten en una part del cos, o en tot el cos. Potser ho teniu de petits, o un cop d’adolescents o d’adults.
Èczema i psoriasi s’originen en el fetge. I no són genètiques. El fetge és un òrgan molt important en el cos, sempre netejant les toxines que ens entren per tal de mantenir el nostre cos sa. Però, a vegades, allotja toxines i patògens que no pot eliminar per diverses raons. I això es pot manifestar a través de la pell en forma d’èczema, psoriasis o altres malalties.
Una de les toxines més habituals són els metalls pesants. Com el coure i/o el mercuri. I diversos patògens com el virus Epstein-Barr i el de l’herpes. Que poden passar de pares a fills a través dels fluids, sigui en la concepció o durant embaràs. I poden mantenir-se adormits durant anys fins que desperten.
Un cop desperts, els virus s’alimenten de toxines i metalls pesants. I excreten dermotoxines que són eliminades a través de la pell, donant lloc a pell irritada i inflamada.
Aquestes malalties les podem ajudar a sanar amb una alimentació adequada.
Si esteu interessats, podeu venir a veure’m!

Escrit per Serene Palarea
www.the-science-of-love.blogspot.com


Taller sobre Èczema i Psoriasi:
Dissabte 18 maig a les 11h
Al c. Jacint Verdaguer, 19 (Cornellà del Terri)
T. 698 624 376 

consciousness.and.soul@gmail.com

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic