El 26è Concurs “Per Sant Jordi un punt de llibre”

El 26è Concurs “Per Sant Jordi un punt de llibre” incorpora un concurs literari

 

 

• La Biblioteca de Banyoles organitza un any més el concurs de dibuix per la Diada de Sant Jordi amb la novetat del concurs literari.

Des de l’1 de març està en marxa el 26è concurs “Per Sant Jordi un punt de llibre” impulsat per la Biblioteca Comarcal del Pla de l’Estany – Banyoles.

Més enllà del tradicional concurs de dibuix, com a novetat s’incorpora un concurs literari que es farà en paral·lel al de dibuix.

L’objectiu és que a cada punt de llibre una cara contingui una il·lustració i l’altra el poema.

Tot i que les cartolines per a participar es repartiran a les escoles, també es poden recollir a la Biblioteca.

El concurs literari consisteix en l’elaboració d’un poema de temàtica lliure, tot i que hauran de ser breus, en forma de rodolins, dos versos que rimin, o d’un haiku, és a dir, tres versos de mètrica 5 – 7 – 5.

En aquest concurs, hi poden participar infants dels 5 fins als 12 anys, dividits en dues categories: la de mitjans (de P5 fins a 2n de primària) i la de grans (de 3r fins a 6è de primària).

Per la seva banda, el concurs de dibuix també és de temàtica lliure així com la tècnica que es vulgui utilitzar (colors, retoladors, aquarel·les, etc.). En aquest cas hi ha tres categories: la de petits (de P0 a P4), la de mitjans (de P5 a 2n de primària) i la de grans (de 3r a 6è de primària).

Els infants tenen la opció de participar a tots dos concursos o només fer-ho a una de les dues categories. Els dibuixos i/o poemes s’han de lliurar a la Biblioteca o a l’escola i el termini és fins els 31 de març.

Els treballs finalistes seran escollits per un jurat professional, alesEl 26è Concurs “Per Sant Jordi un punt de llibre” incorpora un concurs literarihores s’obrirà el període de votació popular que anirà del 4 al 14 d’abril.

La 26a edició del Concurs “Per Sant Jordi un punt de llibre” es tancarà amb l’entrega de premis es farà coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril a les 12 h.

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!