Institut Pere Alsius i Torrent de Banyoles
Ds. 6 de maig: 17 h i 19:30 h I Dg. 7 de maig: 12 h i 17 h
Institut Narcís Xifra i Masmitjà de Girona
Ds. 3 de juny: 17 h i 19:30 h I Dg. 4 de juny: 12h i 17 h

Entrades: a 10€ a la web d’Escenaris Especials 

El futur vist com un somni? O com un mirall de les passes d’avui? Escenaris Especials proposa nou futurs possibles a través d’una vuitantena d’actors i actrius sovint exclosos del present en què viuen. Des d’una genuïnitat i espontaneïtat que brillen, el projecte banyolí que fa teatre amb persones en risc d’exclusió social, encara aquest no temps que a totes ens emociona i atabala a parts iguals.

El futur consta de quatre espectacles a dos instituts de secundària: a l’Institut Pere Alsius de Banyoles, on s’estrenarà el 6 i 7 de maig; i a l’Institut Narcís Xifra i Masmitjà de Girona, on s’estrenarà el 3 i 4 de juny. Totes les peces estaran unides per un fil conductor, protagonitzat per intèrprets convidats, que guiarà als espectadors arreu d’elles. A Banyoles, el dissabte 6 de maig serà el torn de l’Associació Canaan i l’Ateneu Obert de la Dona amb dues funcions a les 17 h i a les 19:30 h. I el diumenge 7, actuaran la Fundació Estany i la Fundació Mas Casadevall a les 12 h i a les 17 h.

“Ens hem adonat que passatpresentfutur es podrien escriure així, d’una sola tirada, com una sola paraula. Hem vist que passi el que passi, el que sí que passa és el temps; i al final no és on anem, sinó com”, compartia la docent del grup de la Fundació Mas Casadevall, Belín Boix.

Marta Sala Tarradas – Arts

 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!