Eli Rodríguez

Eli_rodriguez


El dia 28 de desembre, el jove grup Banyolí Eli Rodríguez treurà el seu primer àlbum, així que és un motiu de pes per dedicar-los la secció els Sons de Banyoles d’aquesta edició de desembre.

Eli Rodríguez va néixer l’any 2021 amb Pol Butinyà (veu), Guillem Lloret (guitarra), Berta Ribas (teclat), Jan Coll (baix) i David Llop (bateria). Les seves principals influències provenen de grups com Los Planetas, Carolina Durante, Niña Polaca o Trinidad. 

Aquest estiu, tal com alguns de vosaltres vau gaudir, Eli Rodríguez va trepitjar els primers escenaris amb una posada en escena força particular que barreja el shoegazing amb la potència més rabiosa.

Les lletres de les 8 cançons que formen l’àlbum parlen de sentiments, de cors trencats, de ferides i dels moments els quals un necessita un alè d’esperança. En definitiva, l’àlbum reflecteix la part més dura de la vida que tots nosaltres hem experimentat en algun moment, un mal comú en la societat que, per sort, el temps acostuma a ser sempre la manera (lenta) de cicatritzar. Però, deixem tanta tristesa de banda i, en breu, aquí mateix, podreu escoltar què fan. De seguida que el grup banyolí ens faci arribar l’enllaç del nou disc el podreu escoltar:

 

També, a la nostra oficina de la plaça dels Peixos, dins l’espai #madeinbanyoles tindrem unes còpies de l’àlbum en format CD a la venda.                   

 

Rico 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!