Equilibrismes

L’art d’arribar a certs llocs, entregar-nos i tornar senceres. Per camins fàcils, lleugers… I no parlo d’indrets físics, perquè què és un espai o una persona sense el que ens desperta?

Hem d’aprendre a reconèixer el centre, a obrir-hi dreceres per saber quan som dins i quan ballem més enfora. I per no disfressar-lo ni confondre’l amb cap de les meravelloses expressions, per molt atractives o estimulants que siguin. En tot cas és emportar-nos el que ens ressona per nodrir-lo, transformar-lo i evolucionar.

La gràcia no és tancar-nos dins la capseta, sinó divertir-nos amb el joc d’anar i venir, sortir i entrar. Equilibrismes constants que es tradueixen en identificar i gestionar les emocions, verbalitzar els no, seguir horaris o frenar. Assajar fins a avorrir aquest ball per expandir-nos lliurement confiant que sabrem desfer el camí. I continuar descobrint quant hi ha de nosaltres a l’altra banda dels límits.  

Marta Sala Tarradas – Feminismes

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!