Es reinventa el Viatge Esportiu Comarcal

Gimcana d’Orientació en família.

El Consell Esportiu juntament amb les AMPA’s del Pla de l’Estany reinventen el Viatge Esportiu Comarcal.

  • L’activitat principal d’aquesta edició és la Gimcana d’Orientació en família.
  • S’ha dissenyat una gimcana a cada centre educatiu participant
  • Activitat subvencionada.

El Viatge Esportiu Comarcal és una activitat emmarcada dins el Pla Català d’Esport a l’Escola i està promoguda per les diferents AMPA’s del centres educatius i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany.

El curs passat va quedar anul·lat degut a la situació d’emergència sanitària que es vivia. Actualment, gràcies a la millora de la situació de la pandèmia i la predisposició de la majoria de les AMPA del Pla de l’Estany, l’hem pogut adaptar: Una activitat de promoció de l’activitat física i l’esport dissenyada per gaudir-la en família.

En aquesta edició, l’activitat principal és la Gimcana d’Orientació, una activitat que ens permetrà descobrir racons del Pla de l’Estany propers als centres Educatius,  enfortir vincles familiars tot fent activitat física i superar reptes, preguntes i alguna altre sorpresa.

Els itineraris estaran disponibles del 10 al 25 d’abril i cada família pot escollir aleatòriament les gimcanes que vol descobrir. Cada recorregut està pensat perquè en puguin gaudir persones i famílies de qualsevol edat. Tenen una distància mitjana d’entre 2 i 3 quilòmetres i es calcula que es pot recorre entre 1 i 2 hores com a màxim.

Abans de participar a cada una de les gimcanes caldrà fer la inscripció a www.ceplaestany.cat o per mitjà dels codi QR que es trobaran distribuïts per diferents centres educatius.

Per a més informació:

Consell Esportiu del Pla de l’Estany

972 58 13 44

consellesportiu@ceplaestany.cat

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!