ESPECTACLE DE COMIAT DE LA SISENA EDICIÓ DE RERELTELÓ

La sisena edició de RERELTELÓ, malgrat els confinaments (municipals i comarcals), la reducció d’aforament, les mesures per garantir la seguretat del nostre públic, etc., ens ha permès viure la cultura de prop!

Música, teatre i teatre d’objectes, dansa, flamenc… deixem enrere l’edició més incerta de RERELTELÓ, però també una de les edicions en què el públic ha respost millor a les nostres propostes!

Per això volem agrair el suport que hem rebut del nostre públic amb una última nit de RERELTELÓ! Sí, sí, ho sents bé! Una última nit de RERELTELÓ, a un escenari increïble i amb un concert sorpresa d’un vell conegut de l’enyorat festival l’Estunart!

ESPECTACLE DE COMIAT DE LA SISENA EDICIÓ DE RERELTELÓ

PAUL FUSTER

“El retorn de Paul Fuster al seu hàbitat natural”

El músic i compositor Paul Fuster torna als escenaris amb la formació original dels seus primers dos discs, 36 weeks (1998) i Battleship (1999). Acompanyat de Jaume Catà a la bateria i Àlex Permanyer al baix, l’artista nascut a Minnesota presenta un nou espectacle viu i contundent, en què interpreta un repertori creat especialment per a l’ocasió, amb una selecció de cançons dels seus cinc treballs discogràfics, peces inèdites i noves composicions que sonaran en directe per primera vegada.

Nou anys després de la increïble actuació a l’enyorat Estunart, Paul Fuster torna a Porqueres per regalar-nos una última nit de RERELTELÓ i a més, ho farà a una ubicació molt especial: l’Estudi Taller Carles Fontserè. No t’ho perdis!


PAUL FUSTER

DIA: DISSABTE 5 DE JUNY A LES 19 H

PREU: 10 €

LLOC: ESTUDI TALLER CARLES FONTSERÈ

Venda d’entrades a rereltelo.cat

Veu i Guitarra: Paul Fuster

Bateria: Jaume Catà

Baix: Àlex Permanyer

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!