Festa Major de Porqueres

Descarrega’t la programació aquí!

 

La Festa Major de Porqueres arriba aquest cap de setmana, amb vint propostes per gaudir des de casa.
Benvinguts a la Festa Major de Porqueres des de casa! Enguany per raons evidents, no podem portar a terme la nostra festa major, però encara que sigui des de casa farem Festa Major igualment.
Avui, a les 12h presentem la programació a través del compte d’instagram @fmpdesdecasa que hem obert expressament per seguir aquesta Festa Major des de casa i que durant els propers dies i fins a l’inici de la festa, us anirem explicant les propostes que farem amb unes converses a instagram live que comptaran amb connexions en directe amb alguns dels seus participants.
S’ha treballat amb un programa d’actes que combinés algunes de les activitats més emblemàtiques de la festa, que hem pogut transformar virtualment, i iniciatives que han sorgit durant aquestes setmanes de confinament al municipi.
Hem volgut fer un programació comptant amb alguns dels artistes que havien de tocar a la nostra Festa Major d’enguany, com Germà Negre, que realitzarà un concert retransmès en directe des del Centre Cívic a porta tancada o la mini actuació de Xiula que farem a través d’instagram live. A més, incorporem propostes pensades per fer en línia com la quina de la festa i el brindis virtual.
Feu una ullada a la programació perquè pensem que hem fet una proposta cultural i festiva perquè tota la família pugui gaudir de tres dies de festa, però sobretot seguiu el nostre compte @fdpdesdecasa i encomaneu Porqueres i les ganes de festa entre els vostres amics i familiars. #encomanaporqueres
Festa Major de Porqueres des de casa
15, 16 i 17 de maig
#encomanaporqueres
Si vols conèixer en més detall què t’espera a la programació de la FMPdesdecasa segueix les nostres converses a instagram live:
  • Dimecres a les 18h – Activitats dels divendres 15 de maig
  • Dijous a les 12h – Activitats del dissabte 16 de maig
  • Divendres a les 16h – Activitats del diumenge 17 de maig
Converses conduïdes per la Regidora de Festes i 1a Tinent d’Alcalde Elisa Teixidor
Descarrega’t la programació aquí!
Segueix totes les activitats a través del compte d’instagram @fmpdesdecasa i el Twitter de l’Ajuntament @ajPorqueres.
A més a més, sintonitza Banyoles TV perquè hi haurà connexions en directe i programes especials.

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!