Germà Negre

Folk banyolí

Germà negre

Germà Negre és un altre grup km 0 de casa nostra, del qual en parlarem aquest octubre. Aquesta banda que l’any vinent farà 10 anys, sona clarament folk amb un fort matís festiu i popular. La banda fa música de taverna fresca, “bailonga” i divertida, apta per a tots els públics.

El seu primer disc, Els àngels fan torrades, es va presentar a la sala Music Hall de Barcelona l’any 2015. Fa sis anys, d’això, i fins al dia d’avui s’han mantingut molt en actiu. Algun lector o lectora encara no els ha gaudit?

Actualment, aquesta simpàtica formació està composta per Adrià Mateos (bateria), Aleix Pagès (baix), Adrià Dilmé (veu, guitarra i acordió), Adrià Estarriola (violí), Ferran Roura (tenor i saxo), David Maurici (guitarra i cor) i Marc Vall (percussió).

Des del 2015, ja han editat 4 treballs: Els àngels fan torrades (2015), Molt de porc i poca salsitxa (2018), Kumbaià (2020) i el seu últim treball acabat de parir i que ha estat en gira al llarg de l’estiu: Picants obscens, amor i penes (2021).

Si hi ha alguna persona despistada que encara no els coneix, aquí teniu alguns dels seus vídeos per tal que els escolteu i balleu una estona!    

 

 

 

Rico 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!