GRABU

 

Grabu


Grabu, un trio format per Arnau Grabolosa (teclats, sintetitzadors i electrònica), Sara Oliver (bateria) i Martí Cabarroques (saxo).

Al capdavant de la formació hi ha el talentós Arnau Grabolosa que, amb tan sols vint anys, té una llarga carrera amb molta projecció de cara al futur, segurament perquè va començar a estudiar música amb només cinc anys! Arnau és guitarrista, pianista, compositor i productor. Combina el jazz amb tocs d’electrònica i recursos sintètics, expressant el seu imaginari a través de sessions en directe amb bucles, textures i improvisació, sempre buscant que els espectadors connectin amb els sons que desprenen les seves composicions.

Grabu deconstrueix la idea de ‘Live Session’ i la porta al directe, on cada concert és diferent de l’anterior. Amb la improvisació com a premissa, Grabu reinventa les seves pròpies cançons cada cop que les interpreta. Grabu es troba immers en la creació del seu primer LP, un viatge cap a un lloc encara desconegut on el més important és el recorregut. La seva identitat sonora ens portarà cap a indrets inexplorats i, a més a més, anirà acompanyat d’una gira per tot el territori català, durant la qual passarà per grans festivals de Catalunya, Madrid, Saragossa i Liverpool.             

RICO

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!