Gran porc lacat agredolç

Gran porc lacat agredolç

Gran porc lacat agredolç

Carn 

Pela una iuca i talla-la a trossos primets. Enforna-la a 180 graus durant uns 20 minuts aprox.

Afegeix un raig d’oli a una paella. Lamina una dent d’all i afegeix-lo a l’oli encara fred. Quan l’all comenci a ballar, afegeix un tros de llom de porc Duroc de la CARNISSERIA TOT BO tallat a daus. Quan el porc agafi color, afegeix dues cullerades soperes de sucre, un raig de vinagre balsàmic, un raig de vinagre d’arròs i un altre de salsa de soja salada. Deixa que es cuini fins que la salsa redueixi.

Emplatat

Sobre un plat allargat de COMERCIAL PORQUERES, posa-hi una base amb la iuca. A continuació, els daus de porc, la reducció de salsa agredolça i decora el plat amb llavors de sèsam.

Maridatge 

Aquest mes, el bar de vins LA CONSULTA suggereix un divertit vi de taula de La Rioja dedicat als banquers que li van denegar un crèdit al productor, argumentant que “el vi no és un bé embargable”. El vi en qüestió el van batejar amb el nom de El gran cerdo. 

Aquest tempranillo afruitat, casa amb la recepta presentada per la seva barreja de sabors, en ser un vi llaminer, suau i saborós com el mateix porc agredolç! 


Recepta: Estamos enrollados y nos mola hacerlo en la cocina

 

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!