Havalina

el grup madrileny

Havalina Musica

Havalina es va formar com a banda fa més de deu anys a Madrid. És un grup de rock fundat l’any 2001 amb el nom de ‘Havalina Blu’. La seva formació original prové del grup ‘Sugar Kane’, format per Charlie Bautista i Manuel Cabezalí.

Pel que fa a les influències dels seus primers treballs, destaca Sònic Youth o Smashing Pumpkins. En els últims discos, tanmateix, s’aprecia un canvi cap a sons molt més durs i foscos, amb influències de bandes com Kyuss, QOTSA o The Cure.

Van començar la seva aventura cantant en anglès i sota el nom de ‘Havalina Blu’, però aviat van perdre el cognom i, paral·lelament, van començar a cantar en castellà.

 

Després d’aquest inici en llengua castellana, van gravar l’àlbum ‘Imperfección’ (2009), on van deixar clar que el seu estil eren els temes foscos i densos. D’aquest disc en sorgeix la meravellosa cançó “Incursiones”, que heu d’escoltar sí o sí!

 

Amb el seu següent treball, que va ser anomenat ‘Las hojas secas’ (2010) Havalina es consolida amb el so de la música stoner i ens deixaven joies com “Desierto”:

Ja em direu què en penseu!

Rico

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!