Herbert Jeffrey Hancock

Referent clàssic que no defrauda.

Herbert Jeffrey Hancock, nascut el 12 d’abril de 1940, és un pianista, teclista, director d’orquestra, compositor i actor estatunidenc.

Herbert Jeffrey Hancock

Va combinar diverses tècniques electròniques creant l’estil jazz – fusió amb la seva pròpia banda al començament dels setanta. El disc resultant de tota aquesta música va ser el titulat Headhunters, que es va convertir en l’àlbum de fusió més venut de tots els temps fins a la seva publicació.

Hancock va barrejar estils i recursos com el pop, el hard-rock i la música disco sintetitzada. Va tenir la idea de reunir a tots els músics que havien tocat amb Miles Davis i va formar una banda anomenada: VSOP amb un èxit considerable.

 

Durant els anys vuitanta, va descobrir la música scratch, basada en un efecte rítmic original del rap i, al costat del seu nou grup, la Rockit Band, va explorar els ritmes de la música urbana contemporània.

 

Hancock és un referent clàssic que no defrauda. A veure què en penseu!

 

Rico

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!