hhh


Durant els anys 80, tres joves inquiets, sense mòbil, ni tauleta, ni wifi, es dedicaven a fer un fanzine sobre punk-hardcore a Banyoles. Eren l’Àlex, en Marc i en Koki. 

El següent pas, que van prendre prop de l’any 1985, va ser formar una banda que la van anomenar H. H. H. (Harina de Huesos Humanos). Van aconseguir una fantàstica trajectòria nacional i un reconeixement internacional dins del gènere.

Als inicis, el seu estil es caracteritzava per beats summament accelerats amb influències com el d-beat escandinau, tot i que, amb el pas del temps, van derivar cap a un so thrash i thrashcore.

Al començament, mancaven de baixista, el guitarrista tocava només amb dues cordes i la bateria consistia en pots de gasolina i caixes de detergent. El bateria també va assumir el paper de vocalista, amb una espècie d’artefacte enganxat al coll amb un micro lligat… en fi! Així i tot, després d’aquesta precarietat, al cap de 8 mesos, van gravar la seva primera maqueta, titulada “Sense identitat”, amb 21 temes i, més endavant, 3 discos de llarga durada que van estar actius fins a 1993.

Us deixem alguns enllaços en vídeo d’aquesta clàssica banda de Banyoles.                   RICO

 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!