INSCRIPCIONS DE L’OFERTA EN LÍNIA DEL CÍVIC PORQUERES

EL CÍVIC NO S’ATURA! OBERTES LES INSCRIPCIONS DE L’OFERTA EN LÍNIA

Tot i que els tallers anuals arriben a la seva fi, hem preparat una nova oferta de tallers en línia per poder acabar de passar un bon confinament i continuar amb la formació del Cívic.

Aquesta nova oferta consta de dinou tallers amb una barreja dels tallers i professors habituals del Cívic i noves propostes que hem considerat adients, útils i entretingudes per al moment actual.

A més el 5% de la recaptació de les inscripcions es donarà a la campanya #JoEmCorono per trobar un tractament eficient contra el COVID-19.

El Centre Cívic de Porqueres acaba el curs 2019-20 aquest divendres 3 d’abril, posant punt final a les classes dels tallers anuals d’enguany que han estat marcades per aquestes tres últimes setmanes d’excepcionalitat.

Des que el 12 de març vam aturar l’activitat presencial al Cívic, hem intentat trobar alternatives i recursos perquè el professorat i l’alumnat pugui continuar amb una certa normalitat aquest confinament. Volem agrair la comprensió que ha tingut l’alumnat durant aquestes setmanes i l’esforç del professorat per continuar amb la formació des de la distància. Som conscients que les classes presencials no són el mateix que les propostes virtuals que han pogut oferir-vos els professors, però la valoració general que en fem és molt positiva. Des del 16 de març que vam engegar la campanya del CÍVIC A CASA el canal de youtube que vam habilitar ha superat les 2.000 visualitzacions, sense comptar les visualitzacions d’altres classes que us hem passat per altres mitjans, les videoconferències que han fet alguns grups, i els milers de missatges, correus i whatsapp que s’han intercanviat.

Creiem que l’activitat i la solidaritat que hi ha hagut aquestes setmanes entre la comunitat del Cívic ha estat admirable i hem intentat que els més de 400 alumnes que en formeu part us sentíssiu acompanyats durant aquest temps incert de confinament.

OFERTA EN LÍNIA

Del 14 d’abril al 5 de juny

Pots consultar tota la informació i fer inscripcions fins al 10 d’abril a www.centrecivicporqueres.cat

Els tallers requereixen un mínim d’inscripcions. Si no s’arriba a aquest mínim, el curs no es realitzarà i es retornarà l’import del taller als alumnes inscrits.

Si tens qualsevol dubte en el procés per fer la inscripció pots contactar amb nosaltres a info@centrecivicporqueres.cat

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic