ITINERARI OLÍMPIC

 

itinerari olimpic Banyoles_500x500


Informació ITINERARI OLÍMPIC

En motiu dels JJOO de Tòquio 2020, l’Ajuntament de Banyoles i la Càtedra d’Esports i Educació Física – Centre d’Estudis Olímpics de la Universitat de Girona han creat l’ITINERARI OLÍMPIC.

Es tracta d’un joc d’orientació autoguiat que recorre per llocs emblemàtics de Banyoles on els participants van descobrint curiositats sobre els Jocs Olímpics i Paralímpics.

Està adreçat a totes les edats i té per objectiu donar a conèixer els esports olímpics, fets històrics i esportistes olímpics, posant especial èmfasi en l’entorn de Banyoles, Subseu Olímpica de Rem als JJOO de Barcelona 1992.

L’itinerari es segueix de manera autònoma i està format per 14 ubicacions situades en el mapa. En cadascuna d’elles els participants trobaran un codi QR que els dirigirà a diverses preguntes que permetran reconstruir el Missatge Olímpic, un missatge amagat que completaran quan hagin passat per tots els punts.

Descarrega l’Itinerari Olímpic o vine’l a buscar a l’Oficina de Turisme o a Cal Moliner.

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!