JACOB COLLIER


Jacob Collier és un músic prodigi que ha captivat al món amb el seu talent i creativitat. Nascut el 1994 a Londres, ha destacat per la seva habilitat tocant múltiples instruments, la seva sorprenent veu i la seva genialitat com a arranjador i productor musical.

Des de molt jove, demostrà una inclinació innata cap a la música tocant diversos instruments autodidàcticament i experimentant diferents gèneres musicals: jazz, pop, música clàssica i electrònica, creant un so distintiu i fresc.

Collier va guanyar reconeixement mundial gràcies al YouTube. Els seus arranjaments polifònics, on canta i toca tots els instruments, van impressionar a milions de persones a tot el món. Amb el seu talent ha obtingut múltiples premis Grammy, consolidant-se com un dels artistes més innovadors de l’actualitat. A més del seu èxit en solitari, Collier ha col·laborat amb artistes com Herbie Hancock, Quincy Jones i Hans Zimmer. 

La capacitat per fusionar estils, el virtuosisme musical, la passió i el desig de trencar barreres creatives converteixen Collier en un músic excepcionalment versàtil que ha conquistat el cor dels amants de la música com jo.

Rico

 

VOLS COL·LABORAR?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic