JACOB COLLIER


Jacob Collier és un músic prodigi que ha captivat al món amb el seu talent i creativitat. Nascut el 1994 a Londres, ha destacat per la seva habilitat tocant múltiples instruments, la seva sorprenent veu i la seva genialitat com a arranjador i productor musical.

Des de molt jove, demostrà una inclinació innata cap a la música tocant diversos instruments autodidàcticament i experimentant diferents gèneres musicals: jazz, pop, música clàssica i electrònica, creant un so distintiu i fresc.

Collier va guanyar reconeixement mundial gràcies al YouTube. Els seus arranjaments polifònics, on canta i toca tots els instruments, van impressionar a milions de persones a tot el món. Amb el seu talent ha obtingut múltiples premis Grammy, consolidant-se com un dels artistes més innovadors de l’actualitat. A més del seu èxit en solitari, Collier ha col·laborat amb artistes com Herbie Hancock, Quincy Jones i Hans Zimmer. 

La capacitat per fusionar estils, el virtuosisme musical, la passió i el desig de trencar barreres creatives converteixen Collier en un músic excepcionalment versàtil que ha conquistat el cor dels amants de la música com jo.

Rico

 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!