Jeff Beck

Jeff Beck el guitarrista de la banda Yardbirds (amb Eric Clapton i Jimmy Page)

Jeff BeckDe Jeff Beck, el gran guitarrista britànic que va formar part de la banda Yardbirds (amb Eric Clapton i Jimmy Page), em quedo amb l’àlbum “Wired”, llançat l’any 1976.

De tot el repertori, en escoltar el tema “Led Boots” ens adonem que Jeff Beck s’ha tornat més electrònic. No només això, quan sona “Come Dancing” o “Play With Em”, el seu ritme funky que no et deixa parar de ballar!

Les cançons que més destaquen, això no obstant, són la minimalista “Goodbye Pork Peu Hat”, una versió de Charles Mingus que Jeff executa amb mestratge utilitzant el seu estil tan emocional i refinat que li caracteritza.

L’altra cançó que no passa per alt és la joia titulada “Sophie”. Amb aquests dos temes, com era d’esperar, Beck es guanya els fans.

I abans d’acomiadar-me, vull destacar una última peça anomenada “Blue Wind”, on Jeff Beck es deixa anar i ens presenta riffs elèctrics de guitarra als quals el teclista Jan Hammer, respon amb els seus sintetitzadors a la perfecció.

 

J.M. RICO

 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!