Jo em quedo a casa

Tutorial per a nens i nenes

La Jéssica Prats Parra és mestra del Delte de l’Ebre… a través d’una professora del Campus Terres de l’Ebre de la universitat Rovira i Virgili de Tortosa, si va arribar un enllaç de L’HAM amb la cançó de l’Andrea Zayas que havíem compartit aquests dies.

Des d’aleshores, la Jéssica ha seguit totes les propostes de confinament del Pla de l’Estany que hem publicat des de L’HAM. La seva relació amb Banyoles són les vegades que ha vingut a visitar-nos (tant de petita com d’adulta) i des del confinament, doncs la mateixa ciberrelació que tenim entre nosaltres.

La Jéssica és mestra (fa tres anys va deixar l’hospital després de dotze en actiu). Va crear el conte “Jo em quedo a casa” per regalar-lo a totes les criatures de la seva família, que entre nebots, nebodes, filloll i fillola són una bona colla.

Va escoltar la cançó de l’Andrea, es va motivar i va decidir enviar-nos el seu conte, per què el puguem utilitzar com a un recurs més per a les criatures que els toca quedar-se a casa i per a totes aquelles famílies que busquen com explicar a les criatures la realitat que estem vivint amb un toc de fantasia.

Jéssica desitja sumar, aportar i que el missatge arribi i es prengui importància de quedar-nos a casa.

Gràcies, Jéssica, per seguir-nos i voler compartir el teu gra de sorra amb els banyolins i les banyolines!

 

 

 

 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!