Jordi Subirà, Genís Casals i Carles Casart

El personatge d’aquest mes és un trio: en Jordi Subirà, en Genís Casals i en Carles Casart que un divendres cada 15 dies, de 21 a 22 h, emeten el programa “No ens escolta ningú” a Ràdio Banyoles.

Jordi Subirà, en Genís Casals i en Carles Casart

Com que no us escolta ningú, hem pensat que seria generós per part nostre donar-vos un espai a la nostra a la revista per què, com a mínim, us puguin llegir.
Gràcies! Per nosaltres és tot un honor ser el personatge del mes de l’Ham.

Voleu explicar una mica als nostres lectors de què va el vostre programa?
Un dels lemes del programa és “un programa que si no l’escoltes no passa res, però que si ho fas, tampoc passarà res”… No ho sabem ni nosaltres de què va el programa, però tenim una escaleta molt ben definida, això sí. Analitzem notícies, emetem música de merda, tenim un confessionari i també fem l’anàlisi de l’Ham.

Gràcies per fer d’analistes de L’HAM!
A vosaltres! Això de fer l’anàlisi de L’’HAM va sortir gairebé de casualitat. A l’estiu, durant un assaig/reunió de com volíem fer el programa, vam començar a fer unes improvisacions a partir dels “anuncis per paraules” de L’HAM i, vam riure tant fent aquelles impros, que s’ha quedat com una de les grans seccions del programa.

Per cert, un xurqui és un…
SHHHT! No ens ho diguis, que hem muntat una mena de joc amb els oients! Si algun oient sap què és un Xurqui i vol participar, ens ha d’enviar, a través del compte d’Instagram, alguna pista, subtil, del què és un Xurqui… a veure si funciona perquè No ens escolta ningú.

Té un aire a La Competència…
Et refereixes a Ràdio Llagostera? Tothom té els seus referents i és evident que l’humor pretén ser un element important en el programa.

jordi-genis-carles

Hehehe! Veniu del món de teatre?
Dos de nosaltres sí, encara que això no hi té res a veure perquè són dos mitjans de comunicació una mica oposats… Bé, potser, pensant-t’ho millor, el teatre i la ràdio tenen punts en comú, bàsicament la paraula. Però en el teatre necessites projecció de veu i, en canvi a la ràdio, si projectes gaire la veu, podries rebentar els equips de so.

Com és que us heu animat a fer el programa?
El cas és que no en tenim ni idea de fer ràdio, però als tres ens encanta aquest mitjà i ja feia temps que parlàvem de les ganes de fer ràdio. I aquí estem, procurant no rebentar gaires timpans dels oients. De totes maneres, el que sí que teníem clar era que volíem comunicar a través de l’humor, o almenys intentar-ho.
Per cert! Ens agradaria aprofitar aquest espai per demanar a l’audiència de Banyoles i comarca que ens faci arribar confessions al nostre confessionari!

A través de notes d’àudio del nostre compte d’Instagram, ens poden fer arribar confessions, dubtes, queixes, el que sigui!

Nosaltres les comentarem, analitzarem i respondrem de manera anònima. Total, No ens escolta ningú.

Aquí sota deixem l’enllaç del primer programa emès, per regalar uns bons riures als nostres lectors i lectores… No obstant, per aquells oients que prefereixen  el directe, quan us poden escoltar?
Doncs seguint el calendari, ens tocaria fer programa el dia 8 de gener, o sigui que estigueu atents a l’antena de Ràdio Banyoles i de les nostres xarxes socials!

Moltes gràcies
A vosaltres!

 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns!