KIT DIGITAL: EL FUTUR COMENÇA AVUI

KIT DIGITAL: EL FUTUR COMENÇA AVUI

Tenir un negoci digitalitzat és a l’abast de tothom. T’expliquem com fer-ho de manera gratuïta, ràpida, i sense coneixements previs!

Fa dècades va popularitzar-se el lema “si no ets a internet, no existeixes” i és que, el món digital avança a una velocitat que, a vegades, sembla difícil d’atrapar. I això no només passa a escala personal amb el nostre mòbil, la Smart TV que tenim al menjador de casa i les deu aplicacions que utilitzem recurrentment, sinó que afecta absolutament tots i cadascun dels agents que conformen i amb els quals interactuem al nostre dia a dia, inclosos, evidentment, els comerços.

Si et pensaves que ser emprenedor no comptava ja amb suficients reptes, des de fa dècades hi sumem la trepidant aventura de la digitalització: tenir un web pel teu negoci, estar ben posicionat a Google, ser actiu a les xarxes socials, protegir els teus equips amb un antivirus eficient, generar factures, pressupostos i albarans i signar-los digitalment, i un llarg i extens etcètera. Però no pateixis perquè, com diria Carles Porta, avui t’ajudarem a posar llum a la foscor.

Fa poc més d’un any el Gobierno va fer públic que, a través del fons d’ajudes Next Generation de la Unió Europea, crearia el Kit Digital: un programa de subvencions a fons perdut per impulsar la digitalització de les empreses. 

Sí, nosaltres també ens fem un embolic amb tanta paperassa, actualitzacions al BOE i tecnicismes, però tenim la sort que al Pla de l’Estany som tots molt trempats i, una vegada més, podem trobar els aliats perfectes només trucant a la porta del costat de casa.

I és que sol·licitar el Kit Digital i aconseguir fins a 12.000 € per invertir en les millors solucions digitals per la teva empresa és molt més senzill del que ens imaginem gràcies a la feina d’equips com el de kitdigital.cat, plataforma creada per Interactiu (empresa del Pla de l’Estany també popularment coneguda com a Cap Empresa Sense Web, amb més de 15 anys d’experiència en el sector), que ofereixen acompanyament durant el procés de sol·licitud de la subvenció i implementen solucions digitals 100% subvencionades.

I aquí és on es troba el kit de la qüestió! Que bé que sona això de poder invertir el teu temps allà on aportes més valor pel negoci i deixar que el teu agent digitalitzador s’encarregui de fer tota la resta, no? 


kit digital 

VOLS COL·LABORAR A LA WEB?

T’agradaria escriure reportatges? Tens coses interessants per explicar? Quins coneixements voldries compartir?

Vols arribar a molta gent? Explica’ns com podries col·laborar i com podries entretenir als nostres lectors de la web. Contacta’ns! 

EL QUE NECESSITES A un sol clic